12.06.19: Jobb och spring i benen

12.06.2019 kl. 22:15

Jag har börjat jobba på ett nytt ställe. Ibland suger det och ibland är det kul. Jag hatar verkligen att inte förstå hur saker funkar, som om det vore möjligt att jag genast skulle get into the swing of things. Man kan fan inte förvänta sig så mycket av sig själv efter bara några skift.

I måndags jobbade jag kvällsskiftet, så jag kom hem klockan nio. Ofta när jag jobbar går jag in i något slags arbetsläge, vilket innebär att jag har mycket energi och vanligen vill göra någonting när jag kommer hem. Så jag stack på en joggingrunda. När jag bodde i Karis fanns det en perfekt, naturskön runda som jag sprang en del mot slutet av skolåret och jag var inte alls taggad på att fortsätta hemma i Vasa. I utkanten av stan, just där jag bor, finns det knappt några alternativ så jag måste springa samma väg om och om igen. Om jag inte tar cykeln eller bilen någon annanstans, vill säga. Men i måndags sprang jag åt ett annat håll än jag brukar vilket ledde till att jag också sprang längre än jag brukar. Det kändes bra. Häftigt att kroppen vänjer sig, fast jag inte sprungit speciellt länge eller regelbundet. Så nu känner jag mig motiverad att bli bättre och öva på min uthållning och styrka. Hell yeah.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver: